Minecraft Blogs / Other

Ava Världar (Dutch Version)

  • 366 views, 1 today
  • 3
  • 1
  • 6
SilverKytten's Avatar SilverKytten
Level 46 : Master Blockhead
112

WELKOM , BIJ AVA VÃ RLDAR!
Andere Informations:
Wat komen gaal?| Regels | Rangen | Werelden | Personeel | Live- kaart

LET OP :
Wij, het meest waarschijnlijk, zal niet updaten naar 1.6, om vele redenen. Gelukkig, met de nieuwe draagraket op zijn plaats, het is heel eenvoudig om te spelen op 1.5.2, zelfs zonder de oude launcher te gebruiken. Wees u ervan bewust, echter dat met een verblijf in 1.5.2 komt mogelijk bugs die niet kan worden vastgesteld, samen met het gebrek aan leuke functies die 1.6 en andere toekomstige updates bieden, en we kunnen wat tijd uitgegroeid tot een modded server, om ze in de voegen. Mocht dit gebeuren, zullen we uiteindelijk onze eigen modpack (met zelf gemaakte mods), samen met een aangepaste launcher die niet interfereert met de normale Minecraft.

Ava Världar is een multi - wereld, RPG, creatief, overleving, en zeer vriendelijk, Minecraft server. Terwijl de server minder dan een jaar oud kan zijn, ik weet wat ik doe, en ik doe het wanneer het nodig is. Als er een bug, ik fix it. Ik wacht niet tot een betere tijd, of totdat ik heb geslapen. Ik ben meer gewijd aan deze server, dan alle eigenaars die je ooit zult ontmoeten. Ik speel regelmatig, en ik ben heel gemakkelijk gekregen een greep van , of het nu via e- skypes , teksten , TeamSpeak of de eigenlijke server. Alle van de Admins zijn zeer eerlijk, en zeer vriendelijk. U zult NOOIT valselijk worden beschuldigd, van alles. We zijn van plan over het toevoegen van had moeite met Eigenaren zijn egoïstisch, onrechtvaardig, tirannieke kinderen, en we weten hoe frustrerend het is, om een server die eigenlijk geeft om de mensen die het spelen op het. We vinden hebben vijf werelden, op het moment, en ten minste twee. Elke wereld heeft zijn eigen set van regels, evenals de belangrijkste server rules.we hebben zeer laks bouwregels - Alleen lelijke/vulgaire dingen zijn niet toegestaan.


Om te kunnen spelen op de creatieve, skyblock, en non-facties overleven werelden, zult u zich moeten registreren en toe te passen op onze website (klik hier). (Je bent echter toegestaan o o om te spelen in de facties wereld.) Het invullen van de aanvraag correct wordt u direct de status 'Avonturier' toe te kennen, zodra we hebben gelezen over en aanvaard het! (Je kunt niet bouwen, totdat verleend Adventurer permanenten.) We zullen niet houden uw hand door de aanvraagprocedure - Als je niet kan figure it out, door jezelf, met drie pogingen, zal het een compleet geen zijn, en alle toepassingen vanaf dat moment wordt genegeerd. Degenen die niet invullen van het formulier, zal niet krijgen om te bouwen - geen uitzonderingen.


Als u denkt dat een van deze bepalingen oneerlijk zijn, vergeet niet - Je hoeft niet om hier te zijn, en we niet moeten toestaan o o u om hier te zijn. We kiezen die in staat is om hier te spelen, en als je niet van plan om een inspanning te leveren, dan ben je niet gaat spelen.


Tags

Create an account or sign in to comment.

Phrozenbit
02/17/2013 3:56 am
Level 18 : Journeyman Miner
Phrozenbit's Avatar
Let me translate the English to Dutch ;) I'll do so when I can get started on it ^^.
1
SilverKytten
02/17/2013 4:01 am
Level 46 : Master Blockhead
SilverKytten's Avatar
:P Dank je, Phrozen, mijn lieve.
1
Phrozenbit
02/17/2013 4:06 am
Level 18 : Journeyman Miner
Phrozenbit's Avatar
haha, graag gedaan ^^
1
SilverKytten
02/17/2013 4:09 am
Level 46 : Master Blockhead
SilverKytten's Avatar
Wanneer ga je com spelen? : D
1
Phrozenbit
02/17/2013 4:11 am
Level 18 : Journeyman Miner
Phrozenbit's Avatar
Wanneer ik premium heb ^^
1
SilverKytten
02/17/2013 4:17 am
Level 46 : Master Blockhead
SilverKytten's Avatar
Waarom heb je er een, toch? : P
1
Planet Minecraft

Website

© 2010 - 2024
www.planetminecraft.com

Welcome